Pravno obvestilo

Pravno obvestilo
Avtorske pravice
Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah si pridržuje avtorske pravice na vsebino, ki je objavljena na naših spletnih straneh. Vsebine naših spletnih strani ni dovoljeno spreminjati oziroma uporabljati na spletnih straneh tretjih oseb. Vsebine ni dovoljeno kopirati za javne in komercialne namene, brez naše odobritve in dovoljenja.
Vsa besedila, slike, grafike in drugi dokumenti na naših spletnih straneh, so v  zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge zaščite intelektualne lastnine.

Izključitev odgovornosti
Informacije na naših spletnih straneh so pripravljene z veliko mero skrbnosti. Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah  ne prevzema odgovornosti uporabe kateregakoli dela vsebine za različne namene. Uporaba vsebine, ki je objavljena na naših spletnih straneh, poteka na lastno odgovornost uporabnika.

Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah ni odgovoren za občasno nedelovanje strani, morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij. Niti Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah, niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi te spletne strani ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa , uporabe ali nemožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

Snemanje programov in podatkov z naših spletnih strani se izvaja na lastno odgovornost. Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah ne odgovarja za morebitno škodo, ki lahko nastane pri uporabi datotek in podatkov s spletnih strani. Prav tako ne odgovarjamo za morebitne računalniške viruse, ki nastanejo kot rezultat presnemavanja datotek ali podatkov z naših spletnih strani.

Spletne strani Zdravstvenega doma Šmarje pri Jelšah vsebujejo tudi povezave na spletne strani tretjih oseb z namenom, da vam omogočimo dostop do dodatnih virov informacij. Zdravstveni dom Šmarje pri Jelšah ne odgovarja za pravilnost delovanja ali vsebino na povezanih spletnih straneh tretjih oseb.

Splošno iskanje

Iskanje zdravnikov

Napredno iskanje V spustnem seznamu izberite lokacijo ali dejavnost ali oboje skupaj in kliknite Išči

Vizija zavoda


Čakalne dobe
Prepoznaj nasilje